netwerk

Als duurzaam bedrijf staan we niet alleen. Op deze pagina tonen we graag de weg naar andere duurzame ondernemingen en sites die de moeite van het bezoeken waard zijn.  

algemene informatie

https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/: onafhankelijke nieuwsbron over duurzaam ondernemen, innovatie en Cleantech. Dagelijks een compleet overzicht van nieuws en achtergronden over de kansen die duurzaamheid biedt, technologische doorbraken en business cases van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

https://responsible-office.be/nlwebsite samengesteld en beheerd door Bosta, de beroepsfederatie van de fabrikanten / invoerders en distributeurs van schoolbenodigdheden, kantoorartikelen en papierwaren. De selectie van producten en fabrikanten op deze website, is gebaseerd op duurzaamheidscertificaten zoals Blaue Engel, FSC®, PEFC™, Nordic Swan, NF Afnor, Energy Star, Österreichische Umweltzeichen, EU Ecolabel en Cradle to Cradle.

innovatie

https://www.jefstaes.com/: innovatie-expert

https://creatievekoppen.nl/: innovatie consultancy, training, idea management, innovation toolbox, ...

duurzaam, ergonomisch verantwoord en circulair kantoormeubilair

duurzaam printen

Duurzame leveringen

http://bubblepost.eu/bedrijven: duurzame distributie in de binnenstad met ecologische voertuigen.

https://www.citydepot.be/nl/ totaaloplossing voor duurzame distributie van goederen naar de binnenstad én terug. CityDepot verbindt transporteurs, grote retailers en merken, kleinhandelaars, e-commercebedrijven, steden, (semi-)publieke organisaties en consumenten met elkaar. Voor al deze stakeholders staat CityDepot voor passende maatoplossingen.

 

Duurzame verpakkingsmaterialen voor bedrijven

gezonde voeding op kantoor